×
Home Nieuws Livescore

"Maurice Steijn onthult waarom Ajax Hakim Ziyech niet kan binnenhalen voor het nieuwe seizoen!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 13:48 uur

Ajax laat weten dat Hakim Ziyech momenteel niet in aanmerking komt voor een terugkeer naar de club. Tijdens de persconferentie op vrijdag, voorafgaand aan het eerste competitieduel met Heracles Almelo, gaf trainer Maurice Steijn aan dat hoewel hij Ziyech een geweldige speler vindt, de posities waar hij voor in aanmerking komt al goed bezet zijn.

"Laat ik voorop stellen dat ik Ziyech een uitstekende speler vind", aldus Steijn. "Hij zou absoluut een meerwaarde zijn voor elke club. Ik hoor ook positieve verhalen over hem vanuit de club. Maar op dit moment hebben we al spelers zoals Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Mohammed Kudus, Francisco Conceição en Mika Godts die op die posities kunnen spelen. Als er iets met die jongens zou gebeuren, zou de komst van Ziyech een optie kunnen zijn. Maar op dit moment is het geen optie."

Hoewel Ajax Ziyech momenteel niet in het team kan opnemen, blijft de club zijn talent en kwaliteiten erkennen. Het is duidelijk dat Ziyech nog steeds een gewilde speler is, maar voor nu zal hij elders zijn voetbalkunsten moeten vertonen.