×
Home Nieuws Livescore

"Rafael van der Vaart voorspelt verrassende kampioen in Eredivisie: Niet Feyenoord of Ajax, maar PSV!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 12:36 uur

PSV gaat er met de kampioenstitel vandoor komend seizoen, zo voorspelt niemand minder dan Rafael van der Vaart. De voormalige voetballer, die bekend staat als een enorme fan van Peter Bosz, heeft zijn voorspelling gedaan bij de NOS. "Mijn voorspelling is PSV, Ajax, Feyenoord. In die volgorde", verklaart Van der Vaart. "Ik ben een enorme Peter Bosz-fan en op dit moment maken zij gewoon de beste indruk."

Hoewel Van der Vaart hoopt dat Ajax het kampioenschap binnenhaalt, heeft hij zijn twijfels. "Ik vind hun aankopen tot nu toe niet geweldig - ze moeten Ziyech terughalen! - en ze hebben een mindere voorbereiding gedraaid", vervolgt de voormalige international. "Daarnaast denk ik dat Feyenoord vorig jaar al het maximale heeft gepresteerd onder Slot."

Collega-analist Pierre van Hooijdonk denkt daarentegen dat Feyenoord de landstitel zal prolongeren. "Het team is vrij stabiel gebleven en ik denk zelfs dat ze beter zijn dan vorig seizoen", aldus Van Hooijdonk. "Feyenoord begint het seizoen met een voorsprong en heeft meer aanvallende opties dan vorig jaar."

Het belooft dus een spannend seizoen te worden in de Eredivisie, waarbij PSV, Ajax en Feyenoord allemaal kans maken op de felbegeerde kampioenstitel. De voorspellingen van Van der Vaart en Van Hooijdonk zorgen voor extra speculatie en anticipatie onder de voetbalfans. Wie zal er uiteindelijk met de schaal vandoor gaan? We zullen het moeten afwachten.