×
Home Livescore

Jong Oranje-coach juicht: Hato's primeur bij Nederlands elftal!

Jong Oranje-coach juicht: Hato's primeur bij Nederlands elftal!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 13 november 2023 18:09 uur

Nieuwe sensatie in het Nederlandse voetbal: Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger kan zijn geluk niet op nu de jonge en veelbelovende Jorrel Hato een uitnodiging heeft ontvangen van niemand minder dan Ronald Koeman. Deze zeventienjarige parel van Ajax, die zijn sporen heeft verdiend als verdediger, zal deze week voor het eerst zijn opwachting maken bij het Nederlands elftal.

Deze onverwachte wending in Hato's carrière heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Met zijn jeugdige leeftijd en indrukwekkende talent heeft hij de aandacht weten te trekken van niemand minder dan de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal. Reiziger, die zelf ook niet kon geloven dat Hato deze unieke kans heeft gekregen, is verheugd over de uitnodiging.

"Het is fantastisch om te zien dat jonge spelers zoals Jorrel de kans krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau", verklaarde Reiziger met een brede glimlach. "Dit is een beloning voor zijn harde werk en toewijding. Ik ben ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het Nederlands elftal."

Hato zelf is uiteraard dolenthousiast over zijn uitverkiezing. "Het is een droom die uitkomt", zei hij met een sprankeling in zijn ogen. "Ik kan niet wachten om mijn kwaliteiten te tonen en te leren van de ervaren spelers in het team. Dit is een enorme stap in mijn carrière en ik zal er alles aan doen om te laten zien wat ik waard ben."

Met zijn snelle reflexen, technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft Hato al menig voetbalfan versteld doen staan. Zijn opkomst bij Ajax heeft gezorgd voor een golf van enthousiasme en verwachtingen. Nu krijgt hij de kans om zijn kunsten te vertonen in het Oranje shirt, wat voor nog meer opwinding zorgt.

De komende week zal Hato zich volledig richten op zijn debuut bij het Nederlands elftal. Hij zal zich mengen tussen de gevestigde namen en zijn uiterste best doen om een blijvende indruk achter te laten. De voetbalwereld houdt zijn adem in en kan niet wachten om te zien wat deze jonge ster in wording te bieden heeft.