×
Home Nieuws Livescore

"Ten Hag heeft de perfecte opvolger voor Maguire gevonden en het is niet wie je denkt!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 10:48 uur

Ten Hag werkt aan opvolging Maguire: Bayern München eist 30 miljoen

In een verrassende wending in de transfermarkt heeft Erik ten Hag zijn oog laten vallen op Benjamin Pavard als mogelijke opvolger van Harry Maguire. De trainer van Manchester United heeft goede hoop dat de Franse verdediger van Bayern München binnenkort zijn team zal versterken. Transferexpert Florian Plettenberg meldt dat de gesprekken tussen de clubs in volle gang zijn.

Ten Hag is bijzonder gecharmeerd van Pavard en ziet hem graag spelen op Old Trafford. De Franse verdediger zelf lijkt ook enthousiast over een mogelijke overstap naar Manchester United. Het is echter nog niet bekend of United bereid is om te voldoen aan de vraagprijs van Bayern, die minimaal dertig miljoen euro bedraagt.

Pavard, 27 jaar oud, heeft een aflopend contract bij Bayern München, wat betekent dat de Duitse kampioen hem moet verkopen om nog iets aan hem te verdienen. Trainer Thomas Tuchel wil zijn verdediger echter niet kwijt. Pavard kwam in 2019 over van VfB Stuttgart.

Als Manchester United erin slaagt om een akkoord te bereiken, zal Ten Hag de beschikking krijgen over een veelzijdige verdediger die zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie kan spelen. Ondertussen lijkt het erop dat Maguire op korte termijn voor 35 miljoen euro naar West Ham United zal vertrekken, volgens de plannen van United-manager.