×
Home Nieuws Livescore

Lineth Beerensteyn krijgt harde klap na WK-uitschakeling Oranje Leeuwinnen vanuit VS: Sydney Leroux deelt venijnige sneer uit

Lineth Beerensteyn krijgt harde klap na WK-uitschakeling Oranje Leeuwinnen vanuit VS: Sydney Leroux deelt venijnige sneer uit
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 10:24 uur

Amerikaanse kritiek op Oranje-speelster na uitschakeling: 'Jij ook doei'

Het Amerikaanse publiek is woedend op Lineth Beerensteyn, nadat de Oranje Leeuwin werd uitgeschakeld op het WK. Sydney Leroux, voormalig international van Team USA, deelde een venijnige sneer uit.

Beerensteyn liet zich scherp uit over de Amerikaanse vrouwen, die al eerder waren uitgeschakeld, in aanloop naar de kwartfinale van Nederland tegen Spanje. "Ze hadden een grote mond en spraken al over de finale, maar je moet het eerst op het veld laten zien. Toen ik hoorde dat ze eruit lagen, dacht ik: ja, doei", liet ze weten.

Dit viel niet in goede aarde in de Verenigde Staten en Leroux maakt nu gebruik van de WK-eliminatie van de Leeuwinnen om haar gram te halen. 'Eén ding dat we hebben geleerd, is wachten met praten totdat je op het podium staat met een gouden medaille. Want nu... jij ook doei', aldus Leroux, die in 2015 de wereldtitel veroverde met Amerika.