×
Home Nieuws Livescore

Neymar verlaat PSG: Terug naar Barcelona of een avontuur in Saudi-Arabië?

Neymar verlaat PSG: Terug naar Barcelona of een avontuur in Saudi-Arabië?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 17:12 uur

Neymar maakt zich op om zijn vleugels uit te slaan en Paris Saint-Germain te verlaten. Het nieuws, dat donderdagmiddag werd gemeld door de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano, heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. De Braziliaanse aanvaller heeft eerder laten weten dat hij graag terug wil keren naar FC Barcelona, maar het is nog onduidelijk of de Catalaanse club hem na zes jaar weer in hun armen wil sluiten.

Naast Barcelona heeft Neymar ook aanbiedingen gekregen uit exotische oorden. Zo zou hij een lucratief avontuur kunnen aangaan in Saudi-Arabië bij Al Hilal. De club heeft hem een verleidelijk voorstel gedaan, maar het is nog onbekend of Neymar hierop in zal gaan. Ook clubs uit de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) hebben hun interesse getoond en aanbiedingen gedaan aan de Braziliaanse sterspeler.

Het vertrek van Neymar zou een enorme aderlating zijn voor PSG. Eerder verliet Lionel Messi de club al voor Inter Miami en ook Kylian Mbappé heeft aangegeven dat hij deze zomer nog wil vertrekken uit de Franse hoofdstad. Het lijkt erop dat PSG het komende seizoen zonder hun drie wereldsterren moet stellen. Neymar kwam in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona en is nog altijd de duurste speler ter wereld.

De komende tijd zal duidelijk worden waar de toekomst van Neymar ligt. Zal hij terugkeren naar zijn geliefde Barcelona, een nieuw avontuur aangaan in Saudi-Arabië of zijn kunsten vertonen in de Amerikaanse MLS? Voetbalfans over de hele wereld wachten in spanning af.