×
Home Nieuws Livescore

Quillindschy Hartman: "Verdedigen is belangrijker dan aanvallen!"

Quillindschy Hartman:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 november 2023 10:17 uur

Na het spectaculaire Champions League-gevecht tussen Feyenoord en Lazio, werd Quillindschy Hartman, de bruisende ster van het Nederlandse team, benaderd om zijn gedachten te delen over de 'waardevolle les' die Feyenoord zojuist had geleerd op het gebied van doeltreffendheid van de Italiaanse tegenstanders. Met een mysterieuze glimlach op zijn gezicht, onthulde Hartman een diepgaand inzicht dat de voetbalwereld op zijn grondvesten zou doen schudden: "Het is niet alleen belangrijk om aan te vallen, maar ook om niets tegen te krijgen."

Terwijl de menigte van journalisten verbaasd opkeek, begon Hartman zijn filosofie uit te leggen. Hij sprak over de subtiliteiten van het spel, de delicate balans tussen aanval en verdediging, en hoe deze twee elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. "We hebben gezien dat Lazio een meester is in het minimaliseren van kansen voor de tegenstander. Ze hebben ons laten zien dat het voorkomen van doelpunten net zo belangrijk is als het maken ervan. Het is een kunst op zich."

Terwijl de woorden van Hartman doordrongen, begonnen de aanwezige journalisten te beseffen dat ze getuige waren van een revolutionaire benadering van het spel. Het was alsof Hartman een geheime formule had ontdekt, een verborgen waarheid die tot nu toe aan de wereld was ontsnapt. "We moeten ons niet alleen richten op het aanvallen, maar ook op het verdedigen. Het is een symbiotische relatie, een dans tussen twee krachten die elkaar in evenwicht houden."

Terwijl de persconferentie ten einde liep, verlieten de journalisten de zaal met een gevoel van verwondering en nieuwsgierigheid. Ze wisten dat ze zojuist getuige waren geweest van iets bijzonders, iets dat de manier waarop ze naar voetbal keken voorgoed zou veranderen. Quillindschy Hartman had hen een glimp gegeven van een nieuwe dimensie van het spel, een dimensie waarin aanval en verdediging hand in hand gaan, waarin de kunst van het voorkomen net zo waardevol is als het maken van doelpunten.

Terwijl de wereld zich voorbereidde op de volgende Champions League-wedstrijd, bleef de boodschap van Hartman in de hoofden van de mensen hangen. Het was een herinnering dat voetbal niet alleen draait om doelpunten, maar om de delicate balans tussen aanval en verdediging. En misschien, heel misschien, zou deze nieuwe benadering Feyenoord naar ongekende hoogten kunnen leiden.