×
Home Nieuws Livescore

Thiago Almada lonkt naar Europa na MLS-talent van het jaar

Thiago Almada lonkt naar Europa na MLS-talent van het jaar
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023 16:33 uur

Jonge Argentijnse sensatie Thiago Almada heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in Europa. Na het winnen van de felbegeerde titel 'Talent van het Jaar' in de Major League Soccer, heeft de getalenteerde voetballer openlijk zijn verlangen geuit om zijn kunsten op het Europese toneel te vertonen.

Het is geen geheim dat Ajax, de Nederlandse grootmacht, al geruime tijd gecharmeerd is van Almada. In de afgelopen zomerperiode werd hun interesse in de Atlanta United-speler al kenbaar gemaakt. Met zijn verbluffende techniek, snelheid en doelgerichtheid heeft Almada de aandacht van menig scout weten te trekken.

Nu de jonge Argentijn zijn wens om in Europa te spelen heeft geuit, zal de strijd om zijn handtekening naar verwachting intensiveren. Verschillende topclubs zullen ongetwijfeld in de rij staan om deze veelbelovende ster aan hun selectie toe te voegen. Het is duidelijk dat Almada klaar is om zijn talent naar een hoger niveau te tillen en zijn stempel te drukken op het Europese voetbalpodium.

Met zijn onvoorspelbare dribbels en verwoestende schoten zal Almada ongetwijfeld een aanwinst zijn voor elke club die hem weet binnen te halen. De komende maanden zullen cruciaal zijn in de toekomst van deze jonge voetbalvirtuoos, terwijl de geruchtenmolen op volle toeren draait en de spanning rondom zijn mogelijke transfer naar Europa toeneemt.