×
Home Nieuws Livescore

Bayern München opent gesprekken met PSV over Ibrahim Sangaré

Bayern München opent gesprekken met PSV over Ibrahim Sangaré
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 14:24 uur

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Ibrahim Sangaré. De Duitse topclub is naar verluidt van plan om binnenkort gesprekken te openen met PSV om de clausule in het contract van de Ivoriaanse middenvelder te activeren. Transferjournalist Santi Aouana meldt dat de eerste telefoontjes uit Duitsland binnenkort worden verwacht en dat Bayern München direct ter zake wil komen.

De clausule in het contract van Sangaré bepaalt dat hij deze zomer voor een bedrag van 37 miljoen euro mag vertrekken. Eerder was er ook interesse vanuit Nottingham Forest, maar die deal kwam niet van de grond. Voor PSV lijkt de kans dat Sangaré vertrekt al een tijdje vrij groot. Hoewel trainer Peter Bosz de middenvelder graag wil behouden, heeft technisch directeur Earnest Stewart al laten weten dat er concrete interesse is.

Als Sangaré PSV verlaat, opent dit de deur voor een mogelijke deal met Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. De Belgische middenvelder wordt al weken gezien als de gedroomde opvolger van Sangaré. Bayern München heeft nog een drukke transferperiode voor de boeg. Naast de interesse in Sangaré, zijn ze ook nog in onderhandeling met Harry Kane van Tottenham Hotspur voor een monstertransfer naar Duitsland. Daarnaast zijn ze op zoek naar een nieuwe doelman, waarvoor Kepa Arrizabalaga van Chelsea momenteel de voornaamste kandidaat is. Eerder werd Gerónimo Rulli van Ajax genoemd als mogelijke optie, maar die lijkt nu van de baan te zijn.