×
Home Nieuws Livescore

"Álvarez neemt emotioneel afscheid van Ajax in prachtige video: vertrek naar West Ham United levert miljoenen op!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 13:24 uur

Ajax verrast met emotionele afscheidsvideo voor Álvarez: Mexicaan neemt huilend afscheid. In een adembenemende video heeft Ajax op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Edson Álvarez, die officieel vertrokken is naar West Ham United. De Amsterdammers hebben de hele familie van de Mexicaanse voetballer opgetrommeld voor deze bijzondere gelegenheid, wat ervoor zorgde dat Álvarez zelf zichtbaar ontroerd was.

Met tranen in zijn ogen sprak Álvarez de woorden: "Dank jullie wel, dit had ik nooit verwacht." In de prachtige video van Ajax komen onder andere de moeder, vader en broer van de Mexicaanse voetballer aan het woord. Met de transfer van Álvarez naar West Ham United heeft Ajax maar liefst 38 miljoen euro verdiend, een bedrag dat zelfs kan oplopen tot 41 miljoen euro.

Naast de ontroerende beelden van zijn familie, kreeg Álvarez ook nog schitterende beelden te zien van zijn avonturen in Amsterdam. Zo werden onder andere het kampioenschap, de winst van de KNVB Beker en zijn optredens in de Champions League op prachtige wijze in de video verwerkt.