×
Home Nieuws Livescore

Tadic deelt empathie met Ajax: een pijnlijk verval.

Tadic deelt empathie met Ajax: een pijnlijk verval.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 4 november 2023 07:16 uur

Dusan Tadic toont empathie voor de situatie bij Ajax. In een exclusief interview met Het Parool deelt de voormalige aanvoerder, momenteel actief bij Fenerahçe, zijn gedachten over de neergang van zijn voormalige werkgever.

Tadic, altijd een loyale en betrokken speler, uit zijn medeleven met Ajax en de uitdagingen waar de club momenteel mee te maken heeft. Hoewel hij nu zijn voetbalcarrière voortzet in Turkije, blijft hij nauw verbonden met de gebeurtenissen in Amsterdam.

In het openhartige gesprek met Het Parool benadrukt Tadic dat hij de moeilijke periode begrijpt waar Ajax doorheen gaat. Hij herinnert zich nog levendig de hoogtepunten die hij met de club heeft beleefd en de passie die hij voelde tijdens zijn tijd in de Johan Cruijff ArenA.

"Ajax zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben", zegt Tadic. "Ik heb hier onvergetelijke momenten meegemaakt en ik draag de club nog steeds een warm hart toe. Het doet me pijn om te zien dat ze momenteel worstelen, maar ik geloof in de veerkracht van Ajax. Ze hebben een sterke basis en getalenteerde spelers, dus ik ben ervan overtuigd dat ze snel weer zullen opstaan."

Hoewel Tadic nu zijn voetbalkunsten vertoont in het buitenland, blijft hij op de hoogte van de ontwikkelingen bij Ajax. Hij volgt de wedstrijden en houdt contact met zijn voormalige teamgenoten. Zijn steun en aanmoediging zijn een bron van inspiratie voor de spelers die momenteel het Ajax-shirt dragen.

Tadic sluit het interview af met een boodschap van hoop en vertrouwen voor de Ajax-fans: "Blijf geloven in de club, blijf achter de spelers staan. Ajax heeft bewezen dat ze kunnen opstaan na tegenslagen en ik weet zeker dat ze dat opnieuw zullen doen. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en ik kijk uit naar de dag dat Ajax weer schittert op het hoogste niveau."

Met zijn oprechte woorden en steunbetuigingen bewijst Tadic dat zijn liefde voor Ajax onverminderd is, zelfs nu hij elders zijn voetbalcarrière voortzet. Zijn empathie en betrokkenheid zullen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de club en haar fans, terwijl Ajax zich door deze uitdagende periode heen werkt.