×
Home Nieuws Livescore

"Chris Woerts: Ajax zet gesprekken met 'ongetrainde' en 'te dikke' Sneijder terecht 'on hold'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 10:24 uur

Wesley Sneijder, de voormalige voetballer, heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Ajax. Helaas voor Sneijder heeft Ajax besloten om de gesprekken met hem 'on hold' te zetten, en volgens sportmarketeer Chris Woerts is dat volkomen terecht. In een interview met De Oranjezomer legt Woerts uit dat Sneijder momenteel niet fit genoeg is om bij Ajax aan de slag te gaan.

"Daarnaast is hij ook veel te zwaar", begint Woerts zijn betoog over Sneijder. "Hij mist de mentaliteit die nodig is voor topsport. Sneijder wil graag terugkeren, maar zelfs zijn zaakwaarnemer heeft hem al verteld dat dit geen goed idee is. En dat klopt ook. Hij is niet fit en ziet er echt niet goed uit."

Deze week onthulde Sneijder zelf via Instagram dat Ajax de gesprekken met hem heeft stilgelegd. Dit zou mede de reden zijn waarom de oud-voetballer zelf de stekker eruit heeft getrokken.

Woerts wijst ook op de beelden van Sneijders vakantie, die regelmatig online verschijnen. "Hij is nu op vakantie en brengt zijn tijd voornamelijk door in discotheken, waar hij de hele dag door 'Engelbewaarder' zingt. Sneijder is boos op Ajax, maar ik denk dat de club de juiste beslissing heeft genomen door de gesprekken stil te leggen."

Eerder was de fanatieke F-side van Ajax al tegen de komst van Sneijder. De oud-voetballer heeft zijn excuses aangeboden tijdens een gesprek met de supporters, waardoor Sneijder dacht dat de weg vrij was voor zijn terugkeer, aldus Woerts.