×
Home Nieuws Livescore

"Mbappé trotseert PSG en blijft trouw aan contract tot 2024 ondanks transferperikelen"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 09:12 uur

'Mbappé trotseert PSG: hij blijft trouw aan zijn contract'

In een verrassende wending heeft Kylian Mbappé aangekondigd dat hij zijn contract bij Paris Saint-Germain wil uitdienen, ondanks de moeilijke situatie waarin hij zich bevindt bij de club. De Franse superster heeft de afgelopen weken getraind met een groep spelers die mogen vertrekken, terwijl PSG hem deze zomer graag wil verkopen vanwege zijn weigering om zijn contract te verlengen.

Volgens bronnen bij MARCA lijkt het standpunt van PSG echter geen invloed te hebben op Mbappé. Hij is vastbesloten om zijn verbintenis tot 2024 in Parijs na te komen. Het verhaal van deze Franse transfersoap is inmiddels bekend. Mbappé heeft aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen, waarop PSG simpelweg heeft geantwoord: verlengen deze zomer, of vertrekken deze zomer.

De keuze tussen deze twee opties heeft Mbappé nog niet gemaakt. Hierdoor mocht hij niet mee op trainingskamp, kreeg hij te horen dat hij niet in de plannen van de club voorkomt en traint hij nu met een groepje spelers die in dezelfde situatie verkeren.

Wat betreft een mogelijke transfer van Mbappé is er nog niets concreets. De Fransman heeft aangegeven alleen naar Real Madrid te willen, maar de Spaanse club is nog niet bereid om hem deze zomer aan te trekken. Real Madrid heeft wel interesse in Mbappé, maar wil niet overhaast te werk gaan vanwege de problemen tussen PSG en de Franse aanvaller. Ook heeft Mbappé zelf nog geen contact gezocht met Real Madrid.