×
Home Nieuws Livescore

Inter's financiële zorgen drijven Dumfries naar Premier League

Inter's financiële zorgen drijven Dumfries naar Premier League
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2023 08:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen lijkt het erop dat de toekomst van Denzel Dumfries bij Internazionale op losse schroeven staat. De Italiaanse grootmacht, die al geruime tijd worstelt met financiële tegenslagen, zou genoodzaakt kunnen zijn om de Nederlandse sensatie deze zomer van de hand te doen.

Met zijn uitstekende prestaties heeft Dumfries de aandacht getrokken van twee Premier League-clubs, die nu op het puntje van hun stoel zitten te wachten. Volgens geruchten die de ronde doen in de voetbalwereld, hebben deze clubs hun interesse kenbaar gemaakt bij Internazionale.

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport meldt dat de waarde van Dumfries gestaag stijgt, dankzij zijn indrukwekkende vorm. Dit zou betekenen dat de financiële eisen van Internazionale ook steeds hoger worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Premier League-clubs op het puntje van hun stoel zitten, klaar om toe te slaan zodra de kans zich voordoet.

De toekomst van Dumfries blijft voorlopig nog onzeker, maar één ding is zeker: zijn opkomst in de voetbalwereld heeft de aandacht getrokken van grote clubs en zijn transfer zou wel eens een van de meest besproken deals van deze zomer kunnen worden.