×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo vernederd door HHC Hardenberg in bekerstrijd

Heracles Almelo vernederd door HHC Hardenberg in bekerstrijd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 2 november 2023 07:59 uur

Heracles Almelo in diepe rouw na onverwachte bekerblamage

ALMELO - Een donkere wolk hangt boven het trainingscomplex van Heracles Almelo na de vernederende nederlaag tegen HHC Hardenberg. Trainer John Lammers en aanvoerder Justin Hoogma kunnen hun schaamte nauwelijks verbergen na de 2-0 verliespartij tegen de nummer zeven van de Tweede Divisie.

De verwachtingen waren hooggespannen voor de nummer acht van de Eredivisie, maar het bleek een avond vol teleurstelling en frustratie. Het team van Lammers werd genadeloos afgestraft door HHC Hardenberg, dat zichzelf overtrof en de Almeloërs met lege handen achterliet.

Trainer Lammers, normaal gesproken een man van weinig woorden, kon zijn ongenoegen niet verbergen. "Dit is een blamage van ongekende proporties", sprak hij met een zichtbare teleurstelling. "We hebben gefaald op alle fronten en dat is onacceptabel. Ik kan alleen maar mijn excuses aanbieden aan de fans en de club."

Ook aanvoerder Hoogma kon zijn teleurstelling niet verbergen. Met gebogen hoofd en een zucht van frustratie gaf hij toe: "Dit is een dieptepunt in mijn carrière. We hebben het laten afweten als team en dat is moeilijk te verkroppen. We moeten hier lering uit trekken en sterker terugkomen."

De supporters van Heracles Almelo zijn in shock na deze onverwachte nederlaag. De hoop op een succesvol bekertoernooi is vervlogen en de teleurstelling is groot. De club zal de komende dagen de wonden moeten likken en zich herpakken voor de volgende competitiewedstrijd.

Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor Heracles Almelo. De ploeg zal moeten reflecteren op deze blamage en de nodige maatregelen moeten nemen om het vertrouwen te herstellen. De weg naar eerherstel zal lang en zwaar zijn, maar met de juiste instelling en inzet is niets onmogelijk.