×
Home Nieuws Livescore

"Feyenoord versterkt zich met Nieuwkoop en Nino, kosten bekend"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 20:48 uur

Feyenoord slaat een flinke slag op de transfermarkt door Bart Nieuwkoop aan te trekken. Maar daar blijft het niet bij, want ook de Braziliaanse verdediger Nino staat op het verlanglijstje van de Rotterdammers. En hoewel Lutsharel Geertruida nog niet is vertrokken, is het management van Nino al benaderd. De Telegraaf heeft zelfs al wat details weten te achterhalen over de transfersommen.

Nieuwkoop heeft nog maar één jaar contract bij Union Sint-Gillis, waardoor de Belgische club bereid is om mee te werken aan een transfer. Volgens de krant moet Feyenoord zo'n 3,5 miljoen euro neertellen voor de rechtsback. De onderhandelingen zijn nog gaande, maar Nieuwkoop zelf staat te popelen om terug te keren naar De Kuip. Twee jaar geleden bewandelde hij nog de omgekeerde weg, toen hij transfervrij vertrok.

Met het oog op een mogelijk vertrek van Geertruida, is Feyenoord ook geïnteresseerd in Nino. De 26-jarige Braziliaan, die bijna 1,90 meter lang is, speelt momenteel nog voor Fluminense in eigen land. Volgens De Telegraaf zou zijn transfersom rond de zeven miljoen euro liggen. Feyenoord heeft al contact gelegd met de entourage van de verdediger.

Het is echter nog maar de vraag of Geertruida daadwerkelijk naar RB Leipzig vertrekt. Volgens Fabrizio Romano staat de deal op klappen, omdat de Duitse club dicht bij de komst van Castello Lukeba van Olympique Lyon is. Het blijft dus spannend wat de toekomst brengt voor Feyenoord en haar verdediging.