×
Home Nieuws Livescore

Spakenburg klaar voor nieuwe bekerstunt tegen Helmond Sport!

Spakenburg klaar voor nieuwe bekerstunt tegen Helmond Sport!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 11:38 uur

Spakenburg heeft hoge verwachtingen voor het Nederlandse bekertoernooi, nadat ze vorig seizoen de halve finale wisten te bereiken. Ze hopen opnieuw voor een verrassing te zorgen. Hun eerste obstakel is eerstedivisionist Helmond Sport, waar ze dinsdag tegen zullen spelen.

Volgens Chris de Graaf, de coach van Spakenburg, heeft hij de tegenstander van dinsdag al grondig bestudeerd. Hij vertelt aan het Algemeen Dagblad dat Helmond makkelijk het spel maakt en goed opbouwt.

Het succes van vorig seizoen smaakt naar meer voor Spakenburg. Ze versloegen FC Groningen en FC Utrecht en werden pas in de halve finale uitgeschakeld door PSV. De fans van Spakenburg zijn al aan het speculeren over de loting van de tweede ronde, aldus spits Floris van der Linden. Hij zegt: "Dat is nog maar het begin. Als we nog een ronde verder kunnen komen, zou dat weer een geweldige prestatie zijn. Helmond is een professionele club, terwijl wij amateurs zijn. Hooguit semi-professionals."

Coach De Graaf heeft zijn zinnen gezet op een overwinning tegen Helmond. "Er is niets mooiers dan een verrassing in de beker."

De KNVB-bekerwedstrijd tussen Spakenburg en Helmond Sport begint dinsdag om 20.00 uur.