×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil Anton Gaaei van Viborg FF binnenhalen voor recordbedrag

Ajax wil Anton Gaaei van Viborg FF binnenhalen voor recordbedrag
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 19:36 uur

Ajax gaat voor een sensationele transfer zorgen door een bod uit te brengen op de talentvolle Deense rechtsback Anton Gaaei van Viborg FF. Volgens betrouwbare bronnen is Ajax van plan om ongeveer vier miljoen euro neer te leggen voor de verdediger.

Als dit bod wordt geaccepteerd, zal het de duurste uitgaande transfer ooit zijn in de geschiedenis van Viborg. Op dit moment is Elias Achouri de recordhouder, met een transfer naar FC Kopenhagen voor zo'n drie miljoen euro. Het is duidelijk dat Gaaei een gewilde speler is, gezien de interesse van zowel Ajax als FC Kopenhagen.

Ajax zal de komende dagen een officieel bod indienen bij Viborg, in de hoop de handtekening van Gaaei te bemachtigen. FC Kopenhagen heeft al meerdere pogingen gedaan om de verdediger los te weken, maar tot nu toe zonder succes. Als Ajax daadwerkelijk vier miljoen euro biedt, lijkt Viborg echter bereid te zijn om mee te werken aan een vertrek van Gaaei.

De 22-jarige rechtsback maakte afgelopen seizoen indruk in de Deense Superligaen, waar hij 44 officiële wedstrijden speelde voor Viborg. Hij wist één doelpunt te maken en zes assists te geven. Met zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten heeft Gaaei laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een topclub als Ajax.

Het is nu afwachten of Ajax daadwerkelijk succes zal hebben in hun poging om Gaaei naar Amsterdam te halen. De fans kunnen in ieder geval uitkijken naar een mogelijke versterking op de rechtsbackpositie, die Ajax nog sterker kan maken in hun jacht op nationale en internationale successen.