×
Home Nieuws Livescore

Supporters Sporting CP eren Bas Dost met indrukwekkend eerbetoon

Supporters Sporting CP eren Bas Dost met indrukwekkend eerbetoon
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 08:24 uur

Supporters van Sporting CP blijven trouw aan hun geliefde speler, Bas Dost. Tijdens de spannende uitwedstrijd tegen Boavista (0-2) op maandagavond, lieten de fans van zich horen door de naam van de 34-jarige spits te scanderen in de 28e minuut.

Het tragische incident waarbij Dost zondag tijdens de wedstrijd tussen AZ en NEC instortte, heeft een diepe indruk achtergelaten. Momenteel wordt hij nog steeds in het ziekenhuis onderzocht. Gedurende de periode van 2016 tot 2019 was Dost een belangrijke speler bij Sporting, waar hij maar liefst 76 doelpunten wist te maken in 84 competitieduels. Het rugnummer dat hij droeg was 28, en om deze reden besloten de supporters van Sporting hem te steunen in de 28e minuut van de wedstrijd.

Deze hartverwarmende actie toont de onvoorwaardelijke liefde en steun van de fans voor hun geliefde speler. Het is duidelijk dat Bas Dost nog steeds een speciale plaats heeft in de harten van de Sporting CP-aanhang, zelfs na zijn vertrek uit Portugal. De supporters laten zien dat ze hem niet zijn vergeten en dat ze hem blijven steunen, ongeacht de omstandigheden.