×
Home Nieuws Livescore

Van 't Schip vol lof over nieuwe assistent-trainer Ajax

Van 't Schip vol lof over nieuwe assistent-trainer Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 16:08 uur

Nieuwe assistent-trainer van Ajax, Michael Valkanis, wordt door John van 't Schip de hemel in geprezen. De interim-trainer van de Amsterdamse club heeft eerder samengewerkt met de 49-jarige Australiër in Australië, bij PEC Zwolle en bij de nationale ploeg van Griekenland.

Van 't Schip is vol lof over Valkanis als veldtrainer. Hij prijst zijn vermogen om de visie en speelstijl van het team op een duidelijke en effectieve manier over te brengen. Daarnaast waardeert hij Valkanis' vermogen om dit te vertalen naar goede trainingsvormen en presentaties. Van 't Schip benadrukt het belang van vertrouwen in zijn assistent, vooral gezien de korte termijn waarop hij bij Ajax is ingestapt.

"Ik kan er blindelings op vertrouwen dat hij begrijpt wat ik wil en ik begrijp wat hij doet", aldus Van 't Schip. Naast Valkanis zal hij ook samenwerken met Hedwiges Maduro en Saïd Bakkati in de technische staf. Van 't Schip benadrukt het belang van een hecht team, beginnend bij de staf. Hij zal in gesprek gaan met Maduro en Bakkati om de samenwerking verder vorm te geven.

De komende periode zal meer duidelijkheid geven over de organisatie en werkwijze van de staf. Voor nu is Van 't Schip vastbesloten om te beginnen met de mensen die er al zijn.