×
Home Nieuws Livescore

PSV benoemt Frank Arnesen opnieuw in Raad van Commissarissen

PSV benoemt Frank Arnesen opnieuw in Raad van Commissarissen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 16:04 uur

PSV heeft vandaag aangekondigd dat Frank Arnesen weer terugkeert naar de voetballerij. De 67-jarige Deen is door de club benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Dit is niet de eerste keer dat Arnesen deze rol vervult bij PSV, aangezien hij al eerder lid was van de rvc tussen april 2017 en december 2018. Nu neemt hij de positie over van Hans van Breukelen.

Arnesen heeft een rijke geschiedenis in Eindhoven. Als speler won hij in 1988 de treble met PSV. Na zijn actieve carrière was hij assistent-trainer en directeur voetbalzaken bij de club. Zijn laatste functie was technisch directeur bij Feyenoord, waar hij in 2022 afscheid nam.

Met de benoeming van Arnesen bestaat de rvc van PSV nu uit vijf personen. Naast Arnesen zijn dit Robert van der Wallen (voorzitter), Ingrid Wolf-De Jonge, Klaas Dijkhoff en Paul Verhagen.

Arnesen heeft ook in het buitenland gewerkt. Tussen 2005 en 2011 bekleedde hij verschillende functies bij Chelsea, voordat hij aan de slag ging bij Hamburger SV. Later was hij ook technisch directeur bij PAOK Saloniki en RSC Anderlecht.

Met de komst van Arnesen hoopt PSV zijn expertise en ervaring te benutten om de club verder te versterken. De Deen staat bekend om zijn strategisch inzicht en zijn vermogen om talent te ontdekken en te ontwikkelen. PSV kijkt uit naar de samenwerking met Arnesen en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan de rvc.