×
Home Nieuws Livescore

PSV haalt Malik Tillman binnen van Bayern München en richt zich op versterkingen in de verdediging en het middenveld

PSV haalt Malik Tillman binnen van Bayern München en richt zich op versterkingen in de verdediging en het middenveld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 18:36 uur

PSV haalt Tillman binnen, doet bod op Debast en wacht op middenvelder

In een verrassende transfer heeft PSV Malik Tillman weten binnen te halen. De 21-jarige aanvallende middenvelder heeft succesvol de medische keuring doorstaan en komt over van Bayern München, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Tillman zal woensdagavond of donderdag worden gepresenteerd in het Philips Stadion.

De Eindhovenaren hebben Tillman voor de rest van het seizoen gehuurd van de Bundesliga-kampioen. Daarna bestaat de mogelijkheid om hem definitief over te nemen voor een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad weet tevens te melden dat PSV nog niet klaar is met versterkingen. De club richt zich nu op Zeno Debast voor de positie centraal achterin. Naar verwachting zal er deze week nog een bod worden uitgebracht op de verdediger van Anderlecht, met een geschatte waarde van twaalf miljoen euro.

Of PSV ook nog een nieuwe middenvelder zal aantrekken, hangt af van Ibrahim Sangaré. Als de Ivoriaan niet vertrekt, heeft PSV nog voldoende financiële middelen om minimaal één grote aankoop te doen. Mocht Sangaré wel vertrekken, dan kan PSV zelfs op meerdere fronten toeslaan. De regionale krant noemt Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) en Jerdy Schouten (Bologna) als mogelijke kandidaten.

Het lijkt erop dat Schouten de voorkeur geniet boven Vranckx. Niet alleen is Schouten met zijn 26 jaar ouder en daardoor minder waardevol op de transfermarkt, maar Bologna vraagt ook meer dan vijftien miljoen euro voor hem. Dit bedrag lijkt PSV te hoog gegrepen.

Voorlopig is het dus afwachten of Sangaré daadwerkelijk vertrekt. Nottingham Forest heeft concrete interesse, maar de middenvelder heeft op dit moment nog geen interesse om daarheen te gaan. PSV is bereid om Sangaré voor een bedrag van 37,5 miljoen euro te laten gaan.