×
Home Nieuws Livescore

Johnny Rep verbaasd over Ajax als hekkensluiter Eredivisie

Johnny Rep verbaasd over Ajax als hekkensluiter Eredivisie
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 14:49 uur

Voormalig voetbalicoon Johnny Rep kan zijn ogen niet geloven nu Ajax zich bevindt in de diepste krochten van de Eredivisie. Als onderdeel van het legendarische Ajax-team uit de jaren zeventig, is Rep verbijsterd over de huidige situatie van de club.

Na de pijnlijke 5-2 nederlaag tegen koploper PSV, uit Rep zijn ongeloof in harde bewoordingen. "Dit is toch te gek voor woorden? Hoe kan één persoon dit allemaal veroorzaken?", lijkt hij te suggereren in een gesprek met De Telegraaf, waarbij hij een beschuldigende vinger wijst naar de ontslagen technisch directeur Sven Mislintat. "Dit was voorheen ondenkbaar. We zitten echt in een puinhoop waar we voorlopig niet uitkomen."

Rep maakt zich echter geen zorgen over degradatie. "Ajax zal zeker stijgen op de ranglijst, maar we moeten ons gelukkig prijzen als we aan het einde van het seizoen de Conference League halen." Om deel te nemen aan het derde Europese toernooi, moet Ajax minimaal bij de eerste acht eindigen. Hier heeft de voormalige Oranje-international, die 42 keer voor Nederland uitkwam, weinig vertrouwen in. "Niet echt."