×
Home Nieuws Livescore

Max Verstappen straalt na 16e zege, PSV vernedert Ajax

Max Verstappen straalt na 16e zege, PSV vernedert Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 12:59 uur

In een spectaculaire wending van gebeurtenissen, werd de dag van de jonge raceheld Max Verstappen verrijkt met een triomfantelijke overwinning in Mexico, zijn zestiende seizoenszege. Maar dat was niet het enige wat zijn hart sneller deed kloppen. Terwijl Verstappen genoot van zijn succes, ontvouwde zich een episch voetbalgevecht tussen PSV en Ajax, waarbij PSV triomfeerde met een verbluffende 5-2 overwinning.

Gedreven door een ongekende euforie, besloot een gepassioneerde supporter van PSV om de overwinning nog eens extra in te wrijven bij niemand minder dan Viaplay-verslaggever Chiel van Koldenhoven. Deze verslaggever, die naar verluidt een zwak heeft voor Ajax, werd het doelwit van de triomfantelijke supporter.

In een ontmoeting tussen Verstappen en Van Koldenhoven, waarbij de spanning voelbaar was, vroeg Verstappen met een ondeugende glimlach: "Voel je je nog wel goed?" Het was duidelijk dat Verstappen zijn eigen triomf wilde delen met de verslaggever, terwijl hij zelf straalde van geluk. "Ik voel me echt geweldig, mijn dag kan gewoon niet meer stuk," voegde hij eraan toe, terwijl hij genoot van het moment.

Deze onvergetelijke dag zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een van de meest opwindende en vreugdevolle momenten voor zowel Verstappen als de PSV-supporters. Met zijn zestiende seizoenszege en de glorieuze overwinning van PSV op Ajax, heeft Verstappen bewezen dat hij niet alleen op het racecircuit, maar ook in de sportwereld als geheel, een ware kampioen is.