×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain zet sterren Neymar en Verratti op zijspoor

Paris Saint-Germain zet sterren Neymar en Verratti op zijspoor
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 18:00 uur

PSG verrast Neymar, Verratti en drie anderen met onverwacht nieuws

In een onverwachte wending heeft Paris Saint-Germain woensdag slechtnieuwsgesprekken gevoerd met meerdere spelers, waaronder Neymar en Marco Verratti. Volgens RMC Sport hebben de Braziliaanse aanvaller en de Italiaanse spelmaker te horen gekregen dat ze komend seizoen niet in de plannen van trainer Luis Enrique voorkomen.

De schokkende mededeling werd gedaan door technisch directeur Luis Campos en Luis Enrique zelf. Neymar en Verratti waren afwezig op het trainingsveld en werden niet op de officiƫle foto gezet voor het aankomende Ligue 1-seizoen. Ook Kylian MbappƩ, die al langer met een groepje overbodige spelers moet trainen vanwege zijn weigering om zijn contract te verlengen, werd niet op de foto gezet.

Volgens RMC Sport worden Neymar en Verratti nu actief richting de uitgang geduwd. Neymar wordt vooral in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar FC Barcelona en een overstap naar Chelsea. Voor Verratti zou het Saudische Al Hilal interesse hebben, maar ook Europese clubs zouden op de loer liggen. Daarnaast kregen ook Renato Sanches, Hugo Ekitike en Juan Bernat te horen dat ze moeten vertrekken.

Deze onverwachte ontwikkelingen zorgen voor veel speculatie en onzekerheid binnen PSG. Fans en experts vragen zich af wat de reden is achter deze beslissingen en hoe de selectie eruit zal zien voor het nieuwe seizoen. Het belooft in ieder geval een turbulente periode te worden voor de betrokken spelers en de club.