×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Slot kritisch na verlies tegen FC Twente Feyenoord-trainer Arne Slot was na de 2-1 nederlaag tegen FC Twente kritisch op zijn ploeg. "Geen goede wedstrijd", aldus Slot.

Feyenoord-trainer Slot kritisch na verlies tegen FC Twente

Feyenoord-trainer Arne Slot was na de 2-1 nederlaag tegen FC Twente kritisch op zijn ploeg.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 20:24 uur

Na het laatste fluitsignaal van de enerverende wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord, waarbij de Rotterdammers met een nederlaag van 2-1 van het veld stapten, besloot Feyenoord-trainer Arne Slot zijn gedachten te delen met ESPN. Op zijn eigen unieke wijze analyseerde hij het duel en uitte hij zijn kritiek op zijn team, vooral met betrekking tot de manier waarop ze aan de wedstrijd begonnen.

"Terugkijkend op de wedstrijd kunnen we niet bepaald spreken van een uitmuntende prestatie", begon Slot zijn betoog. "Het is algemeen bekend dat het hier altijd een uitdagende wedstrijd is, zelfs als je scherp aan de aftrap verschijnt. Maar als je op zo'n manier begint en ook nog eens een doelpunt tegen krijgt, dan weet je dat het negentig minuten lang geen gemakkelijke opgave zal zijn. Dat speelt natuurlijk in het voordeel van de thuisploeg."

Pas laat in de wedstrijd slaagde Feyenoord erin om via Lutsharel Geertruida een doelpunt te maken, toen ze al tegen een achterstand van 2-0 aankeken. "We hadden weliswaar veel balbezit, maar dat heeft niet geresulteerd in talloze kansen. Bovendien hebben zij ook een uitstekende doelman die een aantal fantastische reddingen verrichtte. In mindere wedstrijden kun je soms winnen door briljante ingevingen van individuele spelers, of door simpelweg weinig weg te geven, maar in ons geval gaven we simpelweg te veel weg."

Met zijn scherpe analyse en eerlijke woorden toonde Arne Slot zich een ware meester in het doorgronden van de wedstrijd. Hoewel de nederlaag pijnlijk was, blijft hij vastberaden om zijn team te verbeteren en te streven naar betere prestaties in de toekomst.