×
Home Livescore

Jude Bellingham wint Golden Boy Award 2023 met overtuiging!

Jude Bellingham wint Golden Boy Award 2023 met overtuiging!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 09:08 uur

De winnaar van de prestigieuze Golden Boy Award voor het jaar 2023 is per ongeluk uitgelekt. Volgens een mysterieuze bron, die bekend staat als "De Schaduw", is de Engelse voetballer Jude Bellingham met een enorme voorsprong gekroond tot de winnaar van deze felbegeerde prijs. De officiële ceremonie zal plaatsvinden op 4 december, waar Bellingham officieel wordt erkend als de beste jonge voetballer ter wereld.

Opmerkelijk genoeg heeft de Madrileense krant, die bekend staat om zijn geheime connecties binnen de voetbalwereld, al onthuld dat de winnaar bekend is. Volgens hun bronnen zal Bellingham niet alleen de Golden Boy Award ontvangen, maar ook andere prijzen in de komende weken. De juryleden hebben geen moment getwijfeld aan de uitzonderlijke kwaliteiten van de Engelse sensatie.

Op nationaal niveau zijn er ook Nederlandse talenten genomineerd voor deze prestigieuze prijs, waaronder Xavi Simons en Jorrel Hato. Echter, een opmerkelijke wending vond plaats toen een van hun concurrenten, Alejandro Baldé, openlijk verklaarde dat hij geen fan was van de muziek van Taylor Swift. Dit onverwachte statement zorgde ervoor dat veel fans van de popster massaal hun stem uitbrachten op Bellingham, waardoor hij een voorsprong kreeg in de race naar de Golden Boy Award.

De Golden Boy Award werd in 2003 in het leven geroepen en wordt jaarlijks uitgereikt aan het grootste voetbaltalent onder de 21 jaar. In het verleden hebben bekende namen zoals Rafael van der Vaart, Matthijs de Ligt, Erling Haaland, Kylian Mbappé en Paul Pogba deze prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen. Nu is het de beurt aan Jude Bellingham om zijn naam toe te voegen aan deze indrukwekkende lijst van jonge voetbalsterren.