×
Home Livescore

PSV-verdediger Bella-Kotchap succesvol geopereerd, terugkeer in zicht

PSV-verdediger Bella-Kotchap succesvol geopereerd, terugkeer in zicht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 29 oktober 2023 08:08 uur

Jonge PSV-verdediger ondergaat succesvolle operatie

Eindhoven - Armel Bella-Kotchap, de veelbelovende verdediger van PSV, heeft onlangs een operatie ondergaan na het oplopen van een schouderblessure. De operatie is succesvol verlopen, zo laat de voetballer weten via zijn Instagram-account.

De verwachting is dat Bella-Kotchap de komende weken niet in actie kan komen voor PSV. Op zaterdagavond deelde hij een foto van zichzelf in het ziekenhuis, waarop hij te zien is terwijl hij in bed ligt. In zijn bericht bedankt hij zijn vrienden en familie voor hun steun en vertrouwen tijdens deze moeilijke periode. Hij is vastberaden om snel terug te keren op het veld en gelooft dat kampioenen worden gevormd door tegenslagen te overwinnen.

PSV heeft momenteel een ongeslagen status in de Eredivisie, maar heeft te maken met de nodige blessureproblemen. Naast Bella-Kotchap is ook Noa Lang langer uitgeschakeld dan verwacht vanwege terugkerende hamstringklachten. De club neemt geen enkel risico met de aanvaller en wil hem volledig laten herstellen voordat hij weer in actie komt.

De Eindhovenaren staan voor een belangrijke wedstrijd tegen Ajax op zondag om 14.30 uur. Als ze deze wedstrijd winnen, behalen ze hun tiende opeenvolgende overwinning.