×
Home Nieuws Livescore

AZ-teleurstelling: Geen TV-uitzending voor Santa Coloma-wedstrijd in Conference League! Fans moeten betalen voor Pay Per View om het duel in Andorra te kunnen volgen.

AZ-teleurstelling: Geen TV-uitzending voor Santa Coloma-wedstrijd in Conference League! Fans moeten betalen voor Pay Per View om het duel in Andorra te kunnen volgen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 15:48 uur

AZ teleurgesteld: Europees duel niet op televisie te zien

In een bittere teleurstelling heeft AZ vernomen dat hun wedstrijd tegen Santa Coloma in de derde voorronde van de Conference League niet op televisie zal worden uitgezonden. De Alkmaarders hebben laten weten dat de enige manier om de wedstrijd te bekijken via Pay Per View is, wat betekent dat fans moeten betalen om het treffen in Andorra te kunnen volgen.

AZ heeft met grote teleurstelling kennis genomen van dit nieuws. Helaas staan ze machteloos, aangezien de uitzendrechten in deze fase van het toernooi in handen zijn van de thuisspelende club, in dit geval Santa Coloma. "Ondanks interesse vanuit een Nederlandse omroep, is er geen overeenstemming bereikt met de partij die de rechten bezit", schrijft de Eredivisie-club.

Om de achterban zo goed mogelijk op de hoogte te houden, is AZ zelf aanwezig in Andorra met hun eigen mediateam. De wedstrijd zal donderdag om 19.00 uur van start gaan. Gelukkig zal de returnwedstrijd volgende week in het AFAS Stadion wel te zien zijn op Veronica, met de aftrap om 20.45 uur.

ℹ️ Helaas zal de wedstrijd FC Santa Coloma - AZ alleen beschikbaar zijn via Pay Per View. ➥ Ondanks interesse vanuit een Nederlandse omroep, is er geen overeenstemming bereikt met de partij die de rechten bezit. #AZ #sanaz #UECL

— AZ (@AZAlkmaar) 9 augustus 2023