×
Home Nieuws Livescore

Weghorst eindelijk trefzeker voor Hoffenheim, dankbaarheid naar Matarazzo

Weghorst eindelijk trefzeker voor Hoffenheim, dankbaarheid naar Matarazzo
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 20:16 uur

Wout Weghorst is in de wolken met zijn allereerste doelpunt in dienst van Hoffenheim. De Nederlandse aanvaller zorgde zaterdagmiddag voor de 0-2 tegen VfB Stuttgart (2-3). Na de wedstrijd uitte hij zijn oprechte dankbaarheid richting trainer Pellegrino Matarazzo.

In zijn eerste zeven optredens voor Hoffenheim slaagde Weghorst er niet in om het net te vinden. Zijn laatste doelpunt in clubverband dateerde al van 9 maart. Na zijn doelpunt viel Weghorst Matarazzo in de armen. "Ik wilde mijn oprechte dankbaarheid tonen", vertelde de spits aan de Duitse media. "Het heeft lang geduurd voordat ik mijn eerste doelpunt maakte."

"De coach weet dat een spits altijd wordt beoordeeld op doelpunten, maar hij bleef vertrouwen in me houden", vervolgde Weghorst. "Hij belde me vanochtend zelfs nog op om te zeggen dat ik rustig moest blijven en dat mijn eerste treffer eraan zat te komen."

Hoffenheim behaalde tegen Stuttgart zijn zesde overwinning van het seizoen. De club stijgt naar de zesde plaats in de Bundesliga.