×
Home Nieuws Livescore

PSV klaar voor topper tegen Ajax: Til in de basis, Lang afwezig

PSV klaar voor topper tegen Ajax: Til in de basis, Lang afwezig
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 13:56 uur

De clash tussen de huidige koploper PSV en de laagvlieger Ajax wordt door Peter Bosz bestempeld als een absolute kraker. De Eindhovenaren zullen hoogstwaarschijnlijk één wijziging doorvoeren in hun basiself, in vergelijking met het Champions League-duel tegen RC Lens.

Bij PSV is het vooral spannend wie er als aanvallende middenvelder zal starten. Malik Tillman kreeg midweeks de voorkeur, maar had het zwaar te verduren in Frankrijk. De kans is groot dat Guus Til tegen Ajax weer vanaf het begin mag laten zien wat hij in huis heeft. Met zijn slimme loopacties kan hij voor de nodige problemen zorgen in de defensie van de Amsterdammers.

Voorin moet PSV het nog steeds stellen zonder smaakmaker Noa Lang. Johan Bakayoko en Hirving Lozano zullen daarom de vleugelaanvallers zijn. Aanvoerder Luuk de Jong zal in de spitspositie staan, waar hij Ajax flink wat kopzorgen kan bezorgen met zijn indrukwekkende kopkracht.

Bosz lijkt de puzzel achterin aardig te hebben opgelost, mede doordat Armel Bella-Kotchap voorlopig nog afwezig is. De topper in het Philips Stadion zal om 14.30 uur van start gaan.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.