×
Home Nieuws Livescore

Kramer vol lof over Feyenoord, maar kritisch op Slot

Kramer vol lof over Feyenoord, maar kritisch op Slot
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 13:48 uur

Voetballer Michiel Kramer is diep onder de indruk van zijn geliefde team Feyenoord. De aanvaller van RKC Waalwijk beschouwt het huidige team als een van de beste ploegen die ooit in De Kuip hebben gespeeld. Echter, er was één actie van trainer Arne Slot waar Kramer niet blij mee was.

Volgens Kramer liet Feyenoord tijdens de wedstrijd tegen Lazio opnieuw hun dominantie zien. "Het is echt buitengewoon dat ze op dit niveau zo dominant kunnen zijn tegen internationale topclubs. Dat is echt uitzonderlijk", vertelde Kramer aan RTV Rijnmond. "We hebben Feyenoord al lange tijd niet meer op deze manier zien spelen. Het is echt geweldig en bijzonder om naar te kijken. We hebben dit Feyenoord nog niet vaak gezien."

Kramer had echter wel kritiek op een actie van Slot tijdens de slotfase van de wedstrijd tegen Lazio. De coach probeerde het publiek nog op te zwepen, maar dat kon de RKC-spits niet waarderen. "Kom op zeg, serieus? Denkt hij echt dat er nog iets te halen valt door het publiek erbij te betrekken met een 3-0 voorsprong? Natuurlijk zegt hij dat, maar ik vind het helemaal niets."