×
Home Nieuws Livescore

Olivier Boscagli: van blessureleed tot afscheid van vriend Sangaré

Olivier Boscagli: van blessureleed tot afscheid van vriend Sangaré
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 12:32 uur

Olivier Boscagli heeft een turbulent seizoen achter de rug. De PSV-speler beleefde een moeilijke periode nadat hij zijn kruisband scheurde en zijn goede vriend Ibrahim Sangaré de club verliet. In een interview met De Telegraaf blikt Boscagli terug op deze uitdagende tijd.

"Het moment waarop ik mijn kruisband scheurde, was het meest zware moment in mijn leven", vertelt Boscagli over zijn nare blessure. "Ik was compleet verslagen. Als jonge speler denk je dat je onoverwinnelijk bent en dat dit soort dingen alleen anderen overkomen, niet jou. Het was echt een harde klap. Mijn herstel duurde langer dan bij andere spelers. Ik wilde absoluut honderd procent fit zijn voordat ik weer begon."

Vorige zomer kreeg Boscagli opnieuw een tegenslag te verwerken toen hij hoorde dat zijn maatje Sangaré vertrok. "Drie jaar lang waren we veel samen. Hij was niet alleen een teamgenoot, maar ook een vriend. Vanaf dag één heb ik hem geholpen bij de club, omdat hij alleen Frans sprak en geen woord Engels. Nu probeer ik ook Armel Bella-Kotchap een beetje te helpen en wegwijs te maken in de club en de stad. We hebben nog steeds contact en ik hoop in de toekomst weer samen met Sangaré te kunnen spelen, want ook op het veld klikte het goed."