×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord kan met Giménez-transfer financiële klapper maken

Feyenoord kan met Giménez-transfer financiële klapper maken
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 oktober 2023 09:56 uur

Feyenoord schijnt een prijskaartje van maar liefst 45 miljoen euro te hebben geplakt op Santiago Gimenez, maar volgens Sjoerd Mossou kan de Mexicaan nog veel meer waard zijn. De journalist van het Algemeen Dagblad sluit niet uit dat er een transfersom van maar liefst zestig miljoen euro op tafel komt te liggen.

In zijn column in het AD verklaart Mossou: "Giménez heeft het potentieel om werkelijk van onschatbare waarde te zijn voor Feyenoord. Bedenk eens: hij werd voor slechts zes miljoen gekocht en komende zomer kan hij zomaar het tienvoudige opleveren. Een transfer van deze omvang zou simpelweg ongekend zijn in de geschiedenis van Feyenoord."

Met de opbrengst van de transfer van de 22-jarige spits zou de landskampioen enorme financiële stappen kunnen zetten. Mossou ziet echter nog een andere mogelijkheid: "Als je daar nog wat extra inkomsten uit de Champions League bij optelt, kun je met de opbrengst bijna de hele Kuip renoveren, minstens voor de komende twintig jaar. Het stadiondossier zou dan opgelost zijn, sponsors zouden tevreden zijn en supporters zouden dolgelukkig zijn."

Volgens Fabrizio Romano zou Gimenez naar verluidt voor 45 miljoen euro kunnen vertrekken bij Feyenoord. De Mexicaanse international, die nog tot medio 2027 onder contract staat, zou naar verluidt in de belangstelling staan van Real Madrid en Tottenham Hotspur, aldus zijn zaakwaarnemer.