×
Home Nieuws Livescore

Van der Laan vol lof over Zerrouki na indrukwekkend Champions League-optreden Feyenoord

Van der Laan vol lof over Zerrouki na indrukwekkend Champions League-optreden Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 16:16 uur

Na een verbluffende vertoning van Feyenoord tegen SS Lazio in de Champions League, heeft Harry van der Laan zijn lof uitgesproken over de prestaties van Ramiz Zerrouki. De voormalige spits van de Rotterdammers is van mening dat Arne Slot bijna niet meer om de 25-jarige middenvelder heen kan.

"De verdediging stond solide bij Feyenoord, er was veel dynamiek in het team met verrassende elementen en ze hebben een levensgevaarlijke aanvaller in de persoon van Gimenez", begint Van der Laan bij RTV Rijnmond. Toch was het de Algerijnse international die de show stal. "Ramiz Zerrouki speelde fenomenaal. Hij maakte geen enkele fout. Ik beschouw hem als een van de beste spelers in de selectie van Feyenoord."

Tot nu toe heeft Zerrouki voornamelijk op de reservebank gezeten in de Eredivisie, maar het is de vraag of Slot hem komende zondag tegen FC Twente nog kan negeren. "Eigenlijk niet", zegt Van der Laan. "Maar als Slot moet kiezen tussen Mats Wieffer en Zerrouki, dan zou ik voor Zerrouki gaan. Ik denk dat hij net een tandje beter is. Maar Wieffer doet het natuurlijk ook fantastisch", voegt hij eraan toe.