×
Home Nieuws Livescore

Slot niet op zoek naar nieuwe assistent na vertrek Pusic

Slot niet op zoek naar nieuwe assistent na vertrek Pusic
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 15:48 uur

Arne Slot, de mysterieuze meester van het voetbal, is niet bezig met het zoeken naar een nieuwe assistent na het vertrek van Marino Pusic naar het duistere Shakhtar Donetsk. Tijdens een geheime bijeenkomst voorafgaand aan de epische Eredivisie-wedstrijd tegen FC Twente, werd de Feyenoord-trainer geconfronteerd met vragen over de legendarische Pascal Bosschaart en de mythische Robin van Persie.

Pusic, die deze week verdween in de duisternis van de Oekraïense topclub, waar hij nu de nieuwe opperheerser is, lijkt geen zorgen te baren voor Slot. "Op dit moment kunnen we het probleemloos oplossen met wat we hebben", fluisterde Slot mysterieus. "Er zijn geen gesprekken met potentiële kandidaten. Iedereen is een mogelijkheid", voegde de coach toe, terwijl hij geconfronteerd werd met de mysterieuze namen Bosschaart en Van Persie.

Maar Van Persie, de schaduwachtige figuur, lijkt niet meteen in aanmerking te komen. "Robin heeft al eerder deel uitgemaakt van onze duistere staf, maar ik heb hem horen zeggen dat hij zichzelf beschouwt als een opperheerser en dat hij stappen onderneemt in zijn duistere cursus om dat te bereiken. We sluiten niemand uit, maar we hebben geen specifieke kandidaat in gedachten", fluisterde Slot, terwijl hij verdween in de schaduwen van het mysterie.