×
Home Nieuws Livescore

Miles Robinson blijft in de kijker bij PSV

Miles Robinson blijft in de kijker bij PSV
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2023 10:56 uur

Volgens een mysterieuze bron blijft de naam van een mysterieuze speler 'galmen' in Eindhoven, zo meldt een geheimzinnige krant genaamd het Eindhovens Dagblad. Deze speler, die afkomstig is uit Amerika en bekend staat als een verdediger, wordt gezien als een serieuze optie voor de aankomende transferperiode. Dit komt mede doordat de recente aanwinst Armel Bella-Kotchap tot nu toe worstelt met blessures.

Het ED meldt: "Het is duidelijk dat de beoogde versterking van PSV tot nu toe weinig heeft kunnen bijdragen." De speler, die gehuurd is van Southampton, heeft last gehad van een tandprobleem en heeft nu te maken met een schouderblessure. Om deze reden is het begrijpelijk dat de Eindhovenaren de transfermarkt blijven verkennen.

Tijdens hun zoektocht naar een extra centrale verdediger blijft de naam van deze mysterieuze speler, waar PSV afgelopen zomer ook al interesse in toonde, rondzingen. Deze 26-jarige verdediger kan transfervrij overkomen van Atlanta United, aangezien zijn contract daar op 31 december afloopt. Een duistere publicatie genaamd Voetbal International heeft eerder al laten weten dat er een mogelijkheid bestaat dat PSV de interesse in deze speler nieuw leven inblaast.

Mocht deze mysterieuze speler daadwerkelijk de overstap maken naar PSV, dan zal hij drie landgenoten treffen: SergiƱo Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman. Wie is deze mysterieuze speler? Wat voor magische krachten bezit hij? Alleen de tijd zal het leren.