×
Home Nieuws Livescore

Advocaat geïrriteerd door Maduro's interview voor Ajax-Brighton wedstrijd

Advocaat geïrriteerd door Maduro's interview voor Ajax-Brighton wedstrijd
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 22:40 uur

Dick Advocaat geïrriteerd door interview Hedwiges Maduro voor Europa League-wedstrijd Ajax tegen Brighton

In een opmerkelijke wending heeft Dick Advocaat, die als analist aanwezig was bij Veronica, fel gereageerd op het interview van Hedwiges Maduro voor de Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Brighton. De ervaren oefenmeester is van mening dat de interim-trainer van de Amsterdammers het wat rustiger aan moet doen.

Maduro deed enkele uitspraken waar Advocaat niet blij mee is. Zo hoopt de voormalige veldtrainer op maximale inzet van de spelers en heeft hij tactische aanpassingen gedaan. Advocaat is echter snel om te reageren en zegt: "Dat heeft hij wel erg snel gedaan in slechts twee dagen. Ik vermoed dat er sprake is van rancune. Hij had dit eerder moeten doen, aangezien hij de veldtrainer was. Ik denk dat hij best wat kalmer kan zijn in zijn manier van praten. Hij was er twee maanden lang bij elke bespreking en nu verandert alles plotseling."

Ook Wim Kieft deelt de mening van Advocaat niet. Hij vindt dat Maduro te hoog van de toren blaast. "Laten we realistisch blijven, het gaat hier om slechts twee wedstrijden. Daarna komt er weer iemand anders. Natuurlijk mag hij het op zijn eigen manier doen, maar ik zou niet te veel veranderingen doorvoeren en denken dat dit meteen resultaat oplevert."