×
Home Nieuws Livescore

Dick Advocaat onder de indruk van Feyenoord's overwinning op Lazio

Dick Advocaat onder de indruk van Feyenoord's overwinning op Lazio
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 19:24 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft Feyenoord woensdagavond SS Lazio volledig overrompeld in de Champions League (3-1), tot grote bewondering van voormalig coach Dick Advocaat. De manier waarop de ploeg speelde, heeft de Kleine Generaal diep geraakt. "Geweldig", zo omschrijft hij het spel van zijn oude club.

Advocaat, die in 2021 werd opgevolgd door Arne Slot, is vol lof over de prestaties van Feyenoord. Onder leiding van Slot heeft de ploeg een ware wederopstanding doorgemaakt en wist het zich woensdagavond naar de eerste plek in de Champions League-groep te manoeuvreren. De manier waarop ze dit hebben gedaan, spreekt Advocaat enorm aan. "Ja, ze speelden geweldig", verklaart hij bij Veronica.

Hoewel Lazio zwak voor de dag kwam, had de ploeg ook geen antwoord op het spel van Feyenoord, aldus Advocaat. "Feyenoord heeft net iets meer dan PSV. Het is allemaal net iets agressiever en scherper." Ook Wim Kieft is onder de indruk van Feyenoord en noemt de ploeg 'stabiel' en 'heel volwassen'. "Ze doen geen gekke dingen." Advocaat sluit zich hierbij aan en voegt toe: "Als Feyenoord zoals PSV tegen RC Lens zou hebben gespeeld, kregen ze het ook wel wat moeilijker. Dat is een vervelende ploeg."

Met deze overwinning heeft Feyenoord laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn in de Champions League. De ploeg heeft zichzelf op de kaart gezet en bewijst dat ze tot grootse prestaties in staat zijn. De fans kunnen dan ook rekenen op nog meer spektakel en succes in de komende wedstrijden.