×
Home Nieuws Livescore

"Bayern München-doelman Manuel Neuer opnieuw getroffen door blessure, herstel duurt nog 8-10 weken"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 12:00 uur

Onduidelijkheid bij Bayern: belangrijke speler mogelijk nog langer afwezig. Na een korte terugkeer op het trainingsveld heeft Bayern München-doelman Manuel Neuer een flinke tegenslag te verwerken gekregen. Volgens BILD heeft de doelman een terugval in zijn blessure gehad.

Het veroorzaakte veel ophef toen bekend werd hoe de Duitse keeper geblesseerd raakte, namelijk tijdens een ski-incident. Neuer was maandenlang uit de roulatie, maar leek op de weg terug. Nu moet hij echter opnieuw herstellen van de terugval. Zelfs de meest optimistische schattingen wijzen op nog eens acht tot tien weken extra hersteltijd voor de 117-voudig international, meldt BILD.

Deze tegenslag is een domper voor Bayern. Een half jaar geleden haalde Der Rekordmeister Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach als tijdelijke oplossing, maar de Zwitser is inmiddels naar Internazionale vertrokken om André Onana op te volgen. Terwijl de Duitsers op zoek zijn naar een vervanger, zal Sven Ulreich het doel verdedigen. In de oefenwedstrijd tegen AS Monaco, die Bayern met 4-2 won, wist Ulreich zich positief te onderscheiden. Onder andere Ajax-keeper Gerónimo Rulli werd genoemd als mogelijke optie.