×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow verlengt contract bij Feyenoord tot 2026

Justin Bijlow verlengt contract bij Feyenoord tot 2026
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 10:32 uur

Rotterdam-Zuid is in feeststemming na de overwinning van Feyenoord op SS Lazio in de Champions League. Maar er is nog meer goed nieuws te melden: Justin Bijlow heeft een nieuwe deal gesloten met de Stadionclub, zo meldt 1908. Feyenoord zal binnenkort officieel bekendmaken dat de doelman zijn contract heeft verlengd.

Na maanden van intense onderhandelingen is er eindelijk een doorbraak bereikt. De langverwachte overeenkomst is een feit. De 25-jarige Bijlow, die momenteel vastligt tot medio 2025, zal zijn contract met één jaar verlengen. Als alle formaliteiten zijn afgerond, zal hij tot de zomer van 2026 het doel van Feyenoord verdedigen.

Feyenoord is ervan overtuigd dat Bijlow een sleutelrol zal spelen bij het verwezenlijken van de clubambities. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het eerste elftal, nadat hij de jeugdopleiding van de club had doorlopen. Trainer Arne Slot beschouwt Bijlow als de onbetwiste nummer één onder de lat. Gedurende zijn blessureperiode werd het doel verdedigd door Timon Wellenreuther, maar nu Bijlow weer fit is, heeft hij zijn plek weer ingenomen.

Afgelopen zomer werd Bijlow nog in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester United, maar uiteindelijk koos de Engelse club voor André Onana. Bijlow heeft tot nu toe 123 officiële wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Met de Rotterdammers heeft hij één landstitel, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff Schalen gewonnen.

De supporters van Feyenoord kunnen opgelucht ademhalen, wetende dat hun getalenteerde doelman nog langer bij de club zal blijven. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor zowel Bijlow als Feyenoord.