×
Home Nieuws Livescore

Journalist tovert lach op gezicht Slot met Stengs-opmerking

Journalist tovert lach op gezicht Slot met Stengs-opmerking
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 26 oktober 2023 07:16 uur

In een persconferentie vol verrassingen en humor wisten Valentijn Driessen en Louis van Gaal altijd voor vermakelijke momenten te zorgen. Maar laten we niet vergeten dat Arne Slot en de journalist ook hun steentje bijdragen. Tijdens de persbijeenkomst van Feyenoord na de overwinning op Lazio, slaagt de journalist erin om een glimlach op het gezicht van de coach te toveren. Ditmaal gaat het over de positie van Calvin Stengs.

"Wanneer ga je Stengs eens op nummer tien proberen in een grote wedstrijd?", vraagt Driessen, verwijzend naar de positie aan de rechterkant die de aanvaller kreeg tegen Lazio. Slot countert de woorden van de journalist meteen: "Heb je de wedstrijd tegen Celtic niet gezien? Dat vind ik geen grote wedstrijd." Slim reageert Driessen: "Het is je toch weer gelukt om zo'n opmerking te maken, hè?" Een grote glimlach verschijnt op het gezicht van de trainer. Vervolgens legt hij uit waarom Stengs op die positie stond tegen Lazio.

Opnieuw bewijzen Slot en de journalist dat ze niet alleen serieus kunnen zijn, maar ook een vleugje humor aan de persconferentie kunnen toevoegen. Het is altijd een genot om te zien hoe deze twee elkaar uitdagen en voor een lach zorgen, zelfs na een belangrijke overwinning.