×
Home Nieuws Livescore

Zerrouki straalt na Feyenoord's triomf op SS Lazio

Zerrouki straalt na Feyenoord's triomf op SS Lazio
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 21:16 uur

Jonge Feyenoord-speler straalt na sensationele overwinning op Italiaanse grootmacht

Een onvergetelijke avond voor de jonge Feyenoord-speler Ramiz Zerrouki, die zijn team naar de overwinning leidde tegen SS Lazio. Normaal gesproken een bankzitter in de Eredivisie, maar vanavond een absolute uitblinker aan Rotterdamse zijde.

Zerrouki beleefde een magische avond en bekroonde zijn prestatie met een prachtig doelpunt. "Heb ik ooit zoiets meegemaakt? Nee, dit is een avond om nooit te vergeten", vertelt hij enthousiast aan RTL 7. "Ik mocht zelf een doelpunt maken en dat voelde geweldig. Deze sfeer, op dit niveau... Dit zijn de avonden waar je als voetballer van droomt."

Vol zelfvertrouwen analyseert Zerrouki de terechte overwinning. "We spelen overtuigend en met veel vertrouwen", legt hij uit. "Dit is opnieuw een bevestiging dat we op dit niveau kunnen presteren. De vorige keer verloren we, maar nu hebben we laten zien wat we waard zijn. Dat voelt goed", verwijst hij naar de nipte nederlaag tegen AtlΓ©tico Madrid eerder deze maand.

Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Zerrouki een publiekswissel en een staande ovatie van het De Kuip-publiek. "Eigenlijk wilde ik doorgaan, maar ik voelde wat vermoeidheid in mijn benen", lacht hij. "Het is prachtig, echt prachtig. Dit is waardering. Ik geef alles voor het team, zelfs in de minuten die ik krijg om mezelf te bewijzen. Natuurlijk wil ik meer speeltijd, maar het draait om het team. Dit is een geweldige avond voor ons allemaal."