×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart vol lof over Gimenez: 'Geweldige speler!'

Van der Vaart vol lof over Gimenez: 'Geweldige speler!'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 20:08 uur

Rafael van der Vaart prijst Santiago Gimenez de hemel in. De Mexicaanse aanvaller maakt vanavond zijn debuut in de Champions League tegen SS Lazio en heeft Van der Vaart inmiddels volledig overtuigd.

"Ik had zo mijn twijfels", vertelt de voormalige international bij Ziggo Sport over de eerste maanden van Gimenez in Nederland. "Maar nu overtuigt hij me steeds meer. Hij is echt een fenomenale spits geworden. Hij straalt zoveel vertrouwen uit en voelt zich helemaal thuis in De Kuip."

Van der Vaart gelooft dat Gimenez het niveau van de Champions League aankan. "Hij heeft nog een lange weg te gaan en moet zich op dit niveau nog bewijzen, maar hij heeft mij inmiddels wel overtuigd. Met dertien doelpunten dit seizoen kun je niet meer spreken van toeval. Hij is een geweldige speler met een geweldige linkerbeen."

Feyenoord trapt om 18.45 uur af tegen Lazio. Gimenez staat in de basisopstelling, nadat hij de eerste groepswedstrijden tegen Celtic en Atlético Madrid moest missen vanwege een schorsing.