×

Feyenoord O19 verspeelt voorsprong en punten tegen SS Lazio

Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 19:17 uur

Het jeugdteam van Feyenoord, Feyenoord O19, heeft helaas niet kunnen winnen in hun derde groepswedstrijd in de Youth League. Onder leiding van Robin van Persie glipten de drie zekere punten door hun vingers in de slotfase tegen SS Lazio: 2-2.

Feyenoord begon sterk aan het Europese duel met Lazio en kreeg al snel een cadeautje in de vorm van een strafschop. Helaas werd dit cadeautje niet uitgepakt, aangezien Zepiqueno Redmond miste. Maar vlak voor rust kwam de verdiende voorsprong er toch. Verdediger Djomar Giersthove kopte raak uit een hoekschop.

Van Persie zag vervolgens dat zijn ploeg op een 2-0 voorsprong kwam dankzij Jaden Slory, die zijn derde doelpunt maakte in evenzoveel Youth League-wedstrijden. Aan de andere kant bleef Leo Sauer doelpuntloos, wat betekent dat hij woensdagavond niet zal spelen tijdens het Champions League-duel van Feyenoord met Lazio.

Feyenoord leek op weg naar de overwinning, maar in de laatste twintig minuten ging het helemaal mis. Eerst zorgde Luca Napolitano voor de aansluitingstreffer, gevolgd door de 2-2 van Filipe Bordon. Tussendoor kreeg Nassim El Harmouz een rode kaart. Ondanks dit tegenvallende resultaat staan de Rotterdamse talenten nog steeds bovenaan in de Youth League-groep, met zeven punten uit drie wedstrijden.