×
Home Nieuws Livescore

Bayern München opent gesprekken met Kepa Arrizabalaga voor nieuwe keeper

Bayern München opent gesprekken met Kepa Arrizabalaga voor nieuwe keeper
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 11:00 uur

Bayern München blijft vasthouden aan Gerónimo Rulli als hun eerste keuze voor een nieuwe doelman. Echter, er is nu ook interesse in Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga. Volgens Sky Sports Deutschland zijn er al gesprekken gaande tussen Bayern en de Spanjaard.

Het is duidelijk dat Bayern prioriteit geeft aan het aantrekken van Kepa of Rulli deze zomer. Hoewel Yassine Bounou ook nog steeds een optie is, staan de keepers van Chelsea en Ajax bovenaan het verlanglijstje. Volgens Sport1 zijn er zelfs al gesprekken geweest over een mogelijke huurperiode voor Kepa bij Bayern. Of er al gesprekken zijn geweest tussen de clubleiding van Bayern en Rulli is niet bekend.

Het aantrekken van een nieuwe doelman voor het sluiten van de transfermarkt heeft de hoogste prioriteit voor Bayern München. Yann Sommer is onlangs naar Internazionale vertrokken en er zijn grote zorgen over eerste doelman Manuel Neuer. Na zijn zware blessure van vorig seizoen kan de Duitse doelman niet goed meer een bal trappen. Volgens BILD kan het zo maar zijn dat Neuer nog acht tot tien weken afwezig is vanwege zijn revalidatie. Met het verhuren van Alexander Nübel aan VfB Stuttgart zou Sven Ullreich de enige keeper zijn bij een blessure van Neuer.

Volgens Florian Plettenberg van Sky SportDE is Kepa nu een van de kandidaten voor Bayern München. Er zijn gesprekken gaande over een mogelijke huurperiode. Rulli blijft echter bovenaan de lijst staan. Bono blijft ook een optie, maar op dit moment is er nog geen concrete interesse.