×
Home Livescore

Slot daagt Sarri uit in De Kuip: 'Psychiatrische inrichting'

Slot daagt Sarri uit in De Kuip: 'Psychiatrische inrichting'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 11:16 uur

Woensdag staat er een spannende wedstrijd op het programma in De Kuip, waar Arne Slot en zijn Feyenoord het opnemen tegen het SS Lazio van Maurizio Sarri. Voor Sarri belooft dit geen al te prettig weerzien te worden. De Italiaanse trainer heeft namelijk onthuld dat hij vorig seizoen tijdens een wedstrijd in Rotterdam-Zuid werd verrast door een ongewoon projectiel: een volle katheter werd naar hem gegooid. Daarnaast heeft hij het stadion zelfs omschreven als een psychiatrische inrichting.

Slot, echter, denkt dat Sarri stiekem ook wel onder de indruk was van De Kuip. "Ik vermoed dat Sarri het stiekem toch wel een beetje indrukwekkend vond," grapt de Feyenoord-coach. "Maar ik betwijfel of hij dat durft toe te geven."

Met deze opmerkingen wordt de spanning rondom de wedstrijd tussen Feyenoord en SS Lazio alleen maar verder opgevoerd. Zal Sarri zijn eerdere uitspraken herroepen of zal hij juist nog meer olie op het vuur gooien? Het belooft in ieder geval een enerverende avond te worden in De Kuip.