×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart kritisch op slordig PSV tegen Lens

Van der Vaart kritisch op slordig PSV tegen Lens
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 22:24 uur

Voormalig voetbalster Rafael van der Vaart heeft zijn bedenkingen geuit over het spel van PSV in de eerste helft van hun wedstrijd tegen RC Lens. De Eindhovenaren vertoonden slordig spel en leden veel balverlies.

Bij rust stond de stand nog gelijk, 0-0, tussen PSV en Lens. Hirving Lozano raakte namens PSV de paal, maar de Eindhovenaren kregen ook grote kansen tegen. "Het was een zeer slordige eerste helft, van beide kanten", aldus Van der Vaart na de eerste helft bij Ziggo Sport. "Natuurlijk kijken we vooral naar PSV, maar als ze kans willen maken, moeten ze echt beter gaan spelen met de bal."

Van der Vaart benadrukt dat er momenten waren waarop PSV beter had kunnen voetballen. "Maar dit soort passes, dat kan echt niet", vervolgt hij, terwijl hij beelden ziet van een slechte pass van Malik Tillman. "Gelukkig had Lens hier ook last van. Later werd het iets beter bij PSV, maar Tillman speelde ook erg ongelukkig. Hij was betrokken bij al deze momenten. Op deze manier gaat PSV niet winnen. Dat zou echt zonde zijn, want deze ploeg is wel te verslaan."

Een overwinning tegen Lens zou zeer welkom zijn voor PSV, dat tot nu toe slechts één punt heeft behaald in de eerste twee groepswedstrijden van de Champions League. Lens heeft daarentegen vier punten verzameld, mede dankzij een verrassende overwinning op Arsenal.