×
Home Nieuws Livescore

"Zanetti haalt hard uit naar 'verrader' Lukaku: 'We zijn teleurgesteld in hem'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 9 augustus 2023 09:24 uur

Zanetti uit harde kritiek op Lukaku: 'Grote teleurstelling'

Javier Zanetti heeft in een interview met La Gazzetta dello Sport stevig uitgehaald naar Romelu Lukaku. De vice-voorzitter van Internazionale, die tevens een clubicoon is, noemt de Belgische spits een 'verrader'.

Het is nog onduidelijk waar Lukaku, die geen rugnummer heeft gekregen van Chelsea, komend seizoen zal spelen. Wat wel zeker is, is dat een terugkeer naar Internazionale na een flirt met Juventus niet langer een optie is. Zanetti heeft zijn mening over de situatie niet onder stoelen of banken gestoken.

"Romelu heeft ons verraden. We zijn zeer teleurgesteld in hem. We hadden heel andere verwachtingen van hem, zowel als professional als persoon", aldus Zanetti in een gesprek met de bekende roze Italiaanse sportkrant.

Op dit moment lijkt Juventus de meest concrete optie voor de spits, die nog tot medio 2026 onder contract staat bij Stamford Bridge. De Oude Dame hoopt mogelijk Dušan Vlahović als ruilmiddel te kunnen gebruiken. In dat geval zou de Serviër de omgekeerde weg moeten bewandelen, terwijl Chelsea ook nog veertig miljoen euro zou moeten bijbetalen.