×
Home Nieuws Livescore

NEC Nijmegen geeft Sai van Wermeskerken kans als rechtsback

NEC Nijmegen geeft Sai van Wermeskerken kans als rechtsback
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 13:16 uur

NEC Nijmegen verrast met nieuwe aanwinst op mysterieuze positie

In een onverwachte zet heeft NEC Nijmegen aangekondigd dat Sai van Wermeskerken de kans krijgt om zich te bewijzen bij de club. Met een schaarse bezetting op de rechtsbackpositie, heeft de Nijmeegse club besloten om de transfervrije verdediger een proefperiode aan te bieden.

Op de officiële clubwebsite van NEC wordt onthuld dat Van Wermeskerken vanaf dinsdag zal meetrainen met het team. De 29-jarige back heeft in het verleden gespeeld voor verschillende clubs, waaronder FC Dordrecht, PEC Zwolle en SC Cambuur. Afgelopen zomer nam hij afscheid van Leeuwarden. Met maar liefst 129 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden en 72 Eredivisie-wedstrijden op zijn naam, brengt Van Wermeskerken de nodige ervaring met zich mee.

"Vanwege de afwezigheid van Brayann Pereira waren we al geruime tijd op zoek naar versterking op de rechtsbackpositie", verklaart technisch directeur Carlos Aalbers. "In de afgelopen periode hebben we contact gehad met het management van Sai, maar we moesten de ontwikkelingen tijdens zijn stage bij 1. FC Magdeburg afwachten. Daar heeft hij de afgelopen weken meegetraind."

Met deze onverwachte wending houdt NEC Nijmegen de fans in spanning. Zal Van Wermeskerken de club weten te overtuigen tijdens zijn proefperiode? De komende trainingen zullen ongetwijfeld cruciaal zijn voor zijn toekomst bij de club.